𝗗𝗲 𝟭.𝟱 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗖𝗹𝘂𝗯𝗤𝘂𝗶𝘇: een gezellige quizavond vol met muziek, lekkere drankjes en heerlijke bites! Ga samen met een vriend(in) voor de winst! 

We hebben een avondvullend programma met een leuke quiz, minutes-to-win it, een DJ en lekkere bites. Voor deze gelegenheid hebben we de Cliniq ook in een ander jasje gestoken. De kosten bedragen 25 euro per persoon. Hiervoor krijg je 5 consumptiemunten, zoute bites en natuurlijk deelname aan de Quiz! Daarnaast maak je tijdens deze avond kans op leuke prijzen! Oftewel, alle ingrediënten voor een leuke avond uit! Reserveer vandaag nog een tafel!

★ Wat moet ik mij voorstellen bij de Quiz?
We hebben een interactieve quiz gemaakt vol muziek, leuke vragen en minigames. No worries! Je hoeft niet in de geschiedenisboeken te duiken om kans te maken op de winst. Je vormt samen met een vriend of vriendin een team. Het is ook mogelijk om met 3 personen een team te vormen. Kom je bijvoorbeeld met 7 personen, dan hebben jullie twee teams van 2 en een team van 3.

★ Beschikbaarheid:
Per avond is er slechts plek voor 50 gasten en je krijgt alleen toegang met een reservering. Om 22:00 gaan onze deuren . De Quiz start om 22:45 en is rond 02:00 afgelopen. Na de Quiz draait onze DJ de lekkerste hits! Bekijk actuele beschikbaarheid

Vrijdag 4 september
Zaterdag 5 september

Vrijdag 11 september
Zaterdag 8 september

Vrijdag 18 september
Zaterdag 19 september

Vrijdag 25 september  (Maastricht Editie)
Zaterdag 26 september

★ Hoe kan ik reserveren?
Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via WhatsApp op ☎️ 06-82750220. Vermeld de datum waarop je wilt deelnemen en met hoeveel personen je komt. Reserveer je voor een grote groep? Dan zorgen wij er wel voor dat je op dezelfde plek in de zaak zit. Bij het maken van je reservering ontvang je van een bevestiging en een betaalverzoek via Tikkie. Na betaling is alles geregeld om deel te nemen aan de 1.5 Meter ClubQuiz.

★ Georganiseerd volgens de richtlijnen van de overheid
We hebben de nodige maatregelen getroffen om op een verantwoorde manier open te gaan. De gezondheid van onze gasten staat op nummer 1