Reserveren

Op dit moment is het enkel mogelijk om te reserveren voor de 1.5. Meter ClubQuiz * Tapas By La Bodega

𝗗𝗲 𝟭.𝟱 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗖𝗹𝘂𝗯𝗤𝘂𝗶𝘇: een avondvullend programma met een tapas-arrangement (2-gangen) van La Bodega, een gezellige quizavond vol met muziek en lekkere drankjes. Ga samen met je vrienden voor de winst!

De 1.5 Meter ClubQuiz is een ware dinershow geworden. Naast de Quiz kun je genieten van een heerlijk 2-gangen tapas arrangement van onze buren La Bodega. Onze deuren gaan om 17:00 open en je dient vóór 17:45 binnen te zijn.
De kosten bedragen 42,50 per persoon. Hiervoor krijg je:
* 5 consumptiemunten (bijv. 5 wijn of 5 bier)
* 2-gangen tapas arrangement van La Bodega
* Deelname aan de 1.5 meter ClubQuiz.
* Leuke mini games
* Muziek door een DJ
* Presentatie door een QuizMaster
* Daarnaast maak je kans op leuke prijzen.
Kortom: alle ingrediënten voor een leuke avond uit! Reserveer vandaag nog een tafel!
★ Wat moet ik mij voorstellen bij de ClubQuiz?
We hebben een interactieve quiz gemaakt vol muziek, leuke vragen en minigames. No worries! Je hoeft niet in de geschiedenisboeken te duiken om kans te maken op de winst.
★ Hoe kan ik reserveren?
Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via WhatsApp op ☎️ 06-82750220. Vermeld de datum waarop je wilt deelnemen en met hoeveel personen je komt. Reserveer je voor een grote groep? Dan zorgen wij er wel voor dat je op dezelfde plek in de zaak zit. Bij het maken van je reservering ontvang je van een bevestiging en een betaalverzoek via Tikkie. Na betaling is alles geregeld om deel te nemen aan de 1.5 Meter ClubQuiz.
★ Beschikbaarheid:
Per avond is er slechts plek voor een 30 gasten. Je krijgt alleen toegang met een reservering. Om 17:00 gaan onze deuren open en we gaan door tot 22:00.

Vrijdag 2 oktober
Zaterdag 3 oktober

Vrijdag 9 oktober
Zaterdag 10 oktober

Vrijdag 16 oktober
Zaterdag 17 oktober

Vrijdag 23 oktober
Zaterdag 24 oktober

Vrijdag 30 oktober
Zaterdag 31 oktober

★ Hoe kan ik reserveren?
Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via WhatsApp op ☎️ 06-82750220. Vermeld de datum waarop je wilt deelnemen en met hoeveel personen je komt. Reserveer je voor een grote groep? Dan zorgen wij er wel voor dat je op dezelfde plek in de zaak zit. Bij het maken van je reservering ontvang je van een bevestiging en een betaalverzoek via Tikkie. Na betaling is alles geregeld om deel te nemen aan de 1.5 Meter ClubQuiz.

★ Georganiseerd volgens de richtlijnen van de overheid
We hebben de nodige maatregelen getroffen om op een verantwoorde manier open te gaan. De gezondheid van onze gasten staat op nummer 1